Vill du se meddelandet i din webbläsare kan du klicka här

Techlove logo

MÄNNISKA ❤ MASKIN

Nu slår Techlove upp portarna med bas i Stockholm. En nytänkande konsultpool med både kompetens och hjärta.

Techlove är en ny typ av konsultpool inom design, utveckling och förvaltning av system, appar och webbplatser. Genom att aktivt utveckla konsulterna som människor växer kundnyttan enligt multiplikationen “människa x maskin”. Bland kunderna återfinns Klarna, Fotografiska och X Shore. Företagets bas är i Stockholm.

Techlove startas av tre personer med stor erfarenhet av att designa, utveckla och förvalta system, appar och webbplatser.

Love Sahlin, VD:
–Vi vill samla en bred flora av högkompetenta konsulter som också ska utvecklas som människor. Vi vill ge våra konsulter en familjekänsla med coachning och gemenskap istället för ensamheten på en konsultjätte.

Love grundade och byggde under tio års tid upp ett konsultföretag med tiotals miljoner i omsättning. Under 2020 sålde han bolaget för att starta om med en ny idé.

Bakgrund från Tesla och Tele2
De andra grundarna av Techlove är Karl Eriksson och Sunny Narula. Karl har bakom sig en en lång chefskarriär inom telekom, bl a Tele2. Han har stor erfarenhet av organisationsutveckling.

 – Jag blir väl den tråkige ordningsmannen på Techlove. Och jag eftersträvar en bredd hos våra konsulter. Vi ser att de gärna får motsvara Sveriges befolkning i sin sammansättning, vi bygger en tillåtande kultur. Alla människor och läggningar välkomnas varmt!

Den tredje grundaren är Sunny Narula. Hans syn på öppenhet och transparens mot kund är viktig. Med erfarenhet från kärntruppen som lanserade Tesla i Sverige vet han vad han talar om. Hans anställningskontrakt signerades av självaste Elon Musk.

–Jag söker nya positioner med utgångspunkt från varje kunds kravspecifikation. Det lärde jag mig på Tesla. För oss på Techlove blir det A och O att matcha rätt kund med rätt konsult.

Sammanfattningsvis är Techlove litet nog för bra relationer, men stort nog för att hålla högsta nivå professionellt. Vi ser oss själva som en familj med stark gemenskap. 

Varmt välkommen till din digitala resa – som kund eller medarbetare!

Nu lanserar vi techlove.se
Läs mer här!