Vill du se meddelandet i din webbläsare kan du klicka här

Techlove logo

Hej!rnHoppas ni alla njuter av sol och värme! Vi vill tacka alla medarbetare och kunder för ett bra första halvår. Nu börjar vi närma oss semestertider, vi på techlove finns tillgängliga under sommaren om ni behöver vår hjälp. Se till att ladda batterierna och umgås med nära och kära nu när det är möjligt!rnTrevlig sommar önskar techlove.

Välkommen Martin!

Vi hälsar Martin välkommen till #techlovefamiljen! Han kommer bla att arbeta med vår kund Actic och utveckling av en startup inom IT-säkerhet.
Martin är uppvuxen i New York, talar och skriver flera olika språk. Varmt välkommen!

JS Security <3 techlove = Sant

Vi är glada och stolta att JS Security har valt oss som deras teknikpartner! Läs mer nedan på DI

Varför välja techlove?

Transparens, värde och gemenskap är viktiga värderingar på techlove. Med transparens menar vi att alla parter, även du som konsult, ska vara delaktiga och känna till vad som gäller. Med värde menar vi att prisbilden anpassas till marknaden och tar hänsyn till både kundens budget och dina önskemål som konsult. Vi är flexibla och anpassar oss alltid till uppdragets specifika krav. Med gemenskap menar vi vår varma familjekänsla. Vi vill lära känna dig på riktigt,  vi vill att du ska utvecklas som människa. Då blir vi bra på att matcha dig med rätt uppdrag. Den förmågan kommer med vår långa erfarenhet av branschen. När du blir en del av vårt starka konsultnätverk löser vi akuta problem snabbt tillsammans via vår unika kunskapsbank och chatt.

Spana in vår hemsida!

Om techlove

techlove är en snabbväxande konsultbyrå baserad i Stockholms innerstad. Vi har en stark entreprenörsanda. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs på jobbet, mår bra och utvecklas som människa. Vi vill att det ska kännas som att komma hem när du kommer in på jobbet. Familjärt, roligt och utvecklande.

Varmt välkommen till din digitala resa – som kund eller medarbetare!