Vill du se meddelandet i din webblĂ€sare kan du klicka hĂ€r

Nytt case: Post och Tele styrelsen đŸ€

Vi Àr stolta och glada över att kunna presentera ett fint samarbete med Post och Telestyrelsen (PTS). Vi pÄbörjade en omfattande uppdatering av deras webbplats med mÄlet att skapa en modern och inkluderande webbplats som tillgodoser behoven hos bÄde privatpersoner och yrkesverksamma inom telekombranschen.

Den nya webbplatsen speglar PTS engagemang för att möta anvÀndarnas behov och förbÀttra deras onlineupplevelse pÄ ett meningsfullt sÀtt.

VĂ€lkommen Jill! đŸ„ł

Varmt vÀlkommen till ekonomiavdelningen! Vi Àr glada över att ha dig med oss och ser fram emot att arbeta tillsammans för att nÄ vÄra mÄl.

Din erfarenhet och kompetens kommer att vara en stor tillgÄng för vÄrt team. Vi ser fram emot att lÀra kÀnna dig och arbeta tillsammans!

Backend-utvecklare?

För kunds rÀkning söker vi just nu efter en utvecklare med erfarenhet av Laravel, PHP, React.js och Docker. KÀnner du dig trÀffad eller kÀnner du nÄgon passande? Tveka inte pÄ att höra av dig till Kalle

LĂ€s mer i annonsen

Samtyckeshantering och integritet pĂ„ webben đŸȘ

Med införandet av Digital Markets Act (DMA) i mars 2024 har CMP-plattformar Äterigen hamnat i fokus eftersom stora aktörer som Google börjar krÀva CMP-implementering pÄ webbplatser som anvÀnder deras annonser.

CMP-plattformar blev populĂ€ra nĂ€r GDPR infördes men vad Ă€r egentligen Consent management platforms och cookie-bars? Ta en nĂ€rmre titt i vĂ„r senaste artikel đŸ•”ïž