Nu har vi laddat batterierna!

Sensommaren är här och med den en ny tid av förändring och möjligheter! Har ni kvarstående sommarprojekt att ta itu med eller funderar ni på att ge er verksamhet en uppgradering när tempot har lugnat sig något?

Vårt dedikerade team står redo att ta itu med era utmaningar och mål.
Tveka inte att höra av er till oss, vi hjälper gärna till! ☀️

Nya ikoner för Thermo-Calc!

Vi hjälpte Thermo-Calc att skapa nya ikoner och, i förlängningen, tillägg till deras grafiska profil. Designen för ikonerna baserades på Flatlaf designprinciper, där form och funktionalitet förmedlas i en minimalistisk, tvådimensionell form. Det var dock viktigt att vi utvecklade en särpräglad tonalitet och språk i de nya designerna som representerade Thermo-Calc.

Såhär fint beskrev Bethany vårat samarbete:

”techlove understands our needs and delivers thoughtful, unique designs for our highly technical software. Mickey took the time to understand our product, providing fitting and visually appealing designs. For complex products or distinctive designs, techlove is the one!”

– Bethany Huseby, head of marketing at Thermo-Calc Software AB

Vi erbjuder UI / UX Design, Grafiska profiler och användarresor.

Några av Mickeys ikoner till Thermo-Calc


Hur säkert är Google Analytics och vad är Matomo?

Det är viktigt för företag att vidta lämpliga åtgärder när de använder Google Analytics för besöksstatistik, då Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) nu kan utfärda sanktionsavgifter mot flera organisationer.

Om ni behöver vägledning och hjälp med exempelvis att förstå hur man använder GA4 säkert eller hur Matomo fungerar, är ni välkomna att boka in ett möte med oss på techlove så hjälper vi er 🕵️

Fånga ögonblicket, vinn fina priser! 🤩 📷

Missa inte att delta i vår fototävling ”techlove summer competition” för chansen att vinna fantastiska priser. Sväng förbi vårt kontor på Frejgatan så får du en gratis termos att fota precis som du vill! Bidragen skickas till sandra@techlove.se med deadline 20 augusti.

Så släpp lös din inre fotograf, låt termosen vara din musa och låt din kreativitet flöda! Vi ser fram emot att se dina bilder och dela magin tillsammans. Lycka till och låt fotandet börja!