techlove logo with snow

Glada nyheter från backarna i Bruksvallarna

Vi har just varit några härliga dagar på Skiweek i Bruksvallarna med techlovefamiljen, Vi har firat att vi har lyckats anställa flera nya medarbetare, attraherat nya kunder som valt techlove och att vi stängt bokslutet för 2022. Vi kan konstatera att vi har vuxit med hela 170% till 21mkr i omsättning under förra året med 18 härliga medarbetare samt en massa underkonsulter. Sedan starten 2020 har vi vuxit med 400%, tack till alla samarbetspartners, kunder, medarbetare och konsulter för 2022! 🤩

Vår familj växer!

Säg hej till våra nya stjärnor webbutvecklaren Linda, Vår rådgivare Arwind och grafiska designern Linus!
Varmt välkomna 💕

Visste du att vi gladeligen tar emot praktikanter inom allt från utveckling till interaktionsdesign? Hör av er till oss om du vill veta mer!

Den Svenska Synden och ett piano

Vi är stolta över att vara med och sponsra Johan Perssons turné: Den Svenska Synden och ett piano!

Johan har ett förflutet som musiker bakom artister så som Lars Winnerbäck, Ulf Lundell, Lisa Ekdahl mfl och i sin enmansföreställning sjunger och berättar han om livet ute på vägarna och bakom kulisserna.

För att knipa en gratisbiljett, hör av dig till Love

Kalle och Johan på kontoret

SEB skriver om vår utmärkelse!

SEB skriver om Love och de andra vinnarna från tillväxtkonferensen Young Entrepreneurs of Sweden – YEoS Summit. Artikeln lyfter de intressanta mötena mellan vinnarna och cheferna på SEB.

Läs artikeln här