Vill du se meddelandet i din webbläsare kan du klicka här

Techlove logo

Glad påsk önskar techlove-familjen!

Vi vill passa på att tacka alla medarbetare och kunder för en bra start på det nya året med techlove. Hoppas ni får en fin påskhelg!

IT Finans skriver om oss! Läs artikeln här

Vår story

techlove kom till för att vi –  Love, Sunny och Karl – länge velat göra något nytt tillsammans. Vi hade samma syn på att driva företag, samma syn på människor och teknik. Verksamheten startade hösten 2020, först som en del av den framgångsrika digitalbyrån WTMG under varumärket WTMG People. Men sedan mars 2021 är vi Techlove – fristående, ägarlett med ett eget koncept. Vi älskar både människor och maskiner. Det är först när man förstår båda faktorerna som resultatet blir riktigt bra. Den filosofin har vi gjort till vår. Vi tror att det finns en hävstång för både kunder, leverantörer och anställda när båda delarna  funkar. Slutresultatet blir bättre. Vi tycker redan att det märks. Välkommen till vår familj!

Varför välja techlove?

Transparens, värde och gemenskap är viktiga värderingar på techlove. Med transparens menar vi att alla parter, även du som konsult, ska vara delaktiga och känna till vad som gäller. Med värde menar vi att prisbilden anpassas till marknaden och tar hänsyn till både kundens budget och dina önskemål som konsult. Vi är flexibla och anpassar oss alltid till uppdragets specifika krav. Med gemenskap menar vi vår varma familjekänsla. Vi vill lära känna dig på riktigt,  vi vill att du ska utvecklas som människa. Då blir vi bra på att matcha dig med rätt uppdrag. Den förmågan kommer med vår långa erfarenhet av branschen. När du blir en del av vårt starka konsultnätverk löser vi akuta problem snabbt tillsammans via vår unika kunskapsbank och chatt.

Spana in vår nya hemsida!

Om techlove

techlove är en snabbväxande konsultbyrå baserad i Stockholms innerstad. Vi har en stark entreprenörsanda. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs på jobbet, mår bra och utvecklas som människa. Vi vill att det ska kännas som att komma hem när du kommer in på jobbet. Familjärt, roligt och utvecklande.

Varmt välkommen till din digitala resa – som kund eller medarbetare!