Vill du se meddelandet i din webblÀsare kan du klicka hÀr

Frukostseminarium

Varmt vÀlkommen pÄ vÄrt frukostseminarium onsdag 19 Juni, dÀr vi lyfter problemet som mÄnga företag stÄr inför: att avsaknaden av ett enhetligt system skapar sÄrbarhet och ineffektivitet i organisationen.

Vi visar hur ni kan planera, strukturera och delegera med hjĂ€lp av det digitala verktyget ClickUp, som i förlĂ€ngningen ger bĂ„de hĂ„llbara företag och hĂ„llbara medarbetare! 😌

VĂ€lkommen Vladimir! đŸ„ł

SÀg hej till vÄr nya fullstack-utvecklare och DevOps engineer Vladimir! Vi Àr sÄ glada att du har valt att bli en del av vÄr familj och ser fram emot en spÀnnande resa tillsammans!

Varmt vĂ€lkommen Vladimir ☀

Effektivare rekrytering med Teamtailor

Genom att anvĂ€nda Teamtailors rekryteringssystem har vi effektiviserat vĂ„r rekryteringsprocess och nĂ„tt fler kandidater, vilket har resulterat i en vĂ€xande personalstyrka. đŸŒ±

Integrationen med andra tjÀnster har förbÀttrat spÄrbarheten och gett oss vÀrdefulla insikter. Tack vare Teamtailor har vi hittat nya talanger och Àr redo för fortsatt expansion.

Vi letar ny lokal!

PĂ„tal om fortsatt expansion… Vi tittar pĂ„ större lokal! Letar du efter ett eget kontor i Stockholm eller Ă€r du sugen pĂ„ att dela kontor med oss? Vi övervĂ€ger att flytta till större vid Odenplan och överlĂ„ter dĂ„ vĂ„rt kontor pĂ„ frejgatan 4, 84kvm 20600kr/mĂ„n i hyra.

đŸ…żïž Parkeringsplatser finns pĂ„ bĂ„da kontoren.

Intresserad? Vi skickar gÀrna mer info om nya kontoret!
Kontakta Tommie sĂ„ berĂ€ttar han mer đŸ€©