Techlove växer och öppnar sitt första dotterbolag. Välkommen Tommie som CTO och delägare i techlove Dev! 🥳

TDev (Techlove Dev) blir vår Tech Accelerator och vårt första större steg till att bygga ett långsiktigt ekosystem. Vårt mål är att hjälpa tillväxtföretag att ligga i framkant digitalt.

Teamet av erfarna utvecklare, designers och projektledare i TDev hjälper våra partners att navigera sig igenom och hålla sig aktuella i den digitala världen.

I TDev jobbar vi dels med traditionella företag som har kraften att flytta fram sina positioner digitalt och dels med snabbfotade startups som har en stark kassa. Företag som förstått fördelarna med att jobba med en techpartner istället för att lägga ett år på att försöka rekrytera ”rätt team”.

Vi har all den tekniska bakgrund som våra partners efterfrågar och teamet står alltid redo när behov uppstår.

Läs artikeln om techlove dev

Bilden visar 4 nya anställda, från höger till vänster, Chris, Oliver, Enar och Jesper

Vår familj växer! 💕

Mycket har hänt hos oss sedan vårt senaste nyhetsbrev! Vi har vuxit markant i omsättning och även i personal. Vi välkomnar Chris, Oliver, Enar och Jesper till techlovefamiljen.

Oskar och Alex med nygräddade tunnbröd


Tack vare en lyckad höstkickoff kan techlovefamiljen numera grädda hemmagjorda tunnbröd!

Vi vill tacka våra vänner på Bullerbyns & Folk och Fä i Grisslehamn för en fantastisk helg med god mat och fårmys!

Se fler bilder på vår instagram

Love vann utmärkelsen ”Årets Medlem” i YEoS! ⭐️

Vår VD Love fick priset som årets medlem av Young Entrepreneurs of Sweden utdelat av SEB, med den fina motiveringen:

”Årets medlem är en varm entreprenör som förkroppsligar sharing-caring-daring och som genom åren blivit en stark del av nätverket. Han är en viktig kulturbärare genom många egna initiativ, och rekommenderar frekvent nya unga entreprenörer till YEoS. Detta gör att såväl nätverket som andra medlemmar växer. Tack för att du är med och skapar Sveriges varmaste entreprenörsnätverk!” – Young Entrepeneurs of Sweden

Läs mer här!

techlove har lanserat Buildbites nya webb! 🔥

Spana in vår senaste lansering med Buildbite! Våra utvecklare Pernilla, Oliver och Paulo tog an utmaningen att få WordPress, Mixpanel, Hubspot och Google Analytics att spela i symfoni tillsammans.

Genom att integrera flera smarta verktyg och plattformar kan Buildbite nu löpande optimera konverteringar av sina affärer. Tillsammans skapade vi bästa möjliga förutsättningar inför lanseringen i Finland, Sverige och Storbritannien – och stark tillväxt framåt!


Läs mer om vårt samarbete med buildbite

Det var allt för detta nyhetsbrev, Hoppas ni får en härlig höst! 🍁🍃