fbpx

21 april 2023

Har du koll på artificiell intelligens?

 

Vi techlovers har aktivt arbetat med AI och maskinell inlärning sedan flera år tillbaka. Nyfikenhet är en del av vår natur där vi varje dag utforskar ny teknik. Fler och fler får dagligen upp ögonen för Chat-GPT och motsvarande verktyg som nu öppnar upp för den breda allmänheten.

 

Som ledare är det viktigt att ha god förståelse för artificiell intelligens inverkan på morgondagens arbetsliv. Med allt fler tillkommande tjänster blir begreppet AI snabbt en svårnavigerad djungel.

 

Våra Tech Leads analyserar löpande marknaden och dess nya verktyg. Vi står redo för att hjälpa er att navigera det stora urvalet av nykommande arbetsverktyg och lägga upp en AI-strategi och policy för ditt företag.

 

I vår process analyserar vi er verksamhet, jämför möjliga verktyg och dess påverkan på ert arbetssätt och rådgör er ledning och styrelse i vilka affärsmässiga beslut som borde tas och när för att fortsatt vara en relevant leverantör och arbetsgivare, även i den nya världen. Under processen arbetar vi som en naturlig pusselbit till er befintliga organisation.

 

Låter det intressant? Kom i kontakt med Elin-Maria och Love redan idag genom att lämna en förutsättningslös förfrågan i kontaktformuläret nedan.  Nyheter

  PHP firar sin 29:e födelsedag: En milstolpe för webbutveckling

  Fira PHP 29-årsdag och upptäck varför detta kraftfulla programmeringsspråk fortsätter att vara ett toppval för webbutveckling. Lär dig hur techlove använder PHP för att bygga robusta och skalbara lösningar för företag.

  FrankenPHP i Laravel Octane lämnar beta

  Nu erbjuder vi effektiv och modern utveckling med FrankenPHP i Laravel Octane Laravel-teamet har nyligen släppt version 2.3.10 av Octane, vilket innebär att stödet för FrankenPHP nu är ute ur […]

  Frukostseminarium 19 juni

  Varmt välkommen på vårt frukostseminarium den 19 juni kl 8:00-9:00, där vi lyfter problemet som många företag står inför: att avsaknaden av ett enhetligt system skapar sårbarhet och ineffektivitet i […]