fbpx

12 oktober 2022

Grattis till lanseringen Buildbite

techlove har lanserat Buildbites nya webb

Bransch efter bransch har gått igenom stora transformativa skiften men den digitala innovationen inom byggbranchen har lyst med sin frånvaro.

Nu tar hela europeiska byggbranschen ett kliv in i framtiden och upplevelsen för hur vi beställer och ser över byggprojekt förändras. Buildbite tar täten med finska super-tech-entreprenören Micke Paqvalén i spetsen och sitt rockstar team.

Här hos oss på techlove fick våra utvecklare Pernilla, Oliver och Paulo i utmaning att få WordPress, Mixpanel, Hubspot och Google Analytics att spela i symfoni tillsammans.

Genom att integrera flera smarta verktyg och plattformar kan Buildbite nu löpande optimera konverteringar av sina affärer. Tillsammans skapade vi bästa möjliga förutsättningar inför lanseringen i Finland, Sverige och Storbritannien – och stark tillväxt framåt!

Vi har goda erfarenheter av utveckling och design för startups och tillväxtbolag.

Anlita techlove för att växla upp er digitala tillväxtresa.

Nyheter

PHP firar sin 29:e födelsedag: En milstolpe för webbutveckling

Fira PHP 29-årsdag och upptäck varför detta kraftfulla programmeringsspråk fortsätter att vara ett toppval för webbutveckling. Lär dig hur techlove använder PHP för att bygga robusta och skalbara lösningar för företag.

FrankenPHP i Laravel Octane lämnar beta

Nu erbjuder vi effektiv och modern utveckling med FrankenPHP i Laravel Octane Laravel-teamet har nyligen släppt version 2.3.10 av Octane, vilket innebär att stödet för FrankenPHP nu är ute ur […]

Frukostseminarium 19 juni

Varmt välkommen på vårt frukostseminarium den 19 juni kl 8:00-9:00, där vi lyfter problemet som många företag står inför: att avsaknaden av ett enhetligt system skapar sårbarhet och ineffektivitet i […]