fbpx

12 oktober 2022

Grattis till lanseringen Buildbite

techlove har lanserat Buildbites nya webb

Bransch efter bransch har gått igenom stora transformativa skiften men den digitala innovationen inom byggbranchen har lyst med sin frånvaro.

Nu tar hela europeiska byggbranschen ett kliv in i framtiden och upplevelsen för hur vi beställer och ser över byggprojekt förändras. Buildbite tar täten med finska super-tech-entreprenören Micke Paqvalén i spetsen och sitt rockstar team.

Här hos oss på techlove fick våra utvecklare Pernilla, Oliver och Paulo i utmaning att få WordPress, Mixpanel, Hubspot och Google Analytics att spela i symfoni tillsammans.

Genom att integrera flera smarta verktyg och plattformar kan Buildbite nu löpande optimera konverteringar av sina affärer. Tillsammans skapade vi bästa möjliga förutsättningar inför lanseringen i Finland, Sverige och Storbritannien – och stark tillväxt framåt!

Vi har goda erfarenheter av utveckling och design för startups och tillväxtbolag.

Anlita techlove för att växla upp er digitala tillväxtresa.

Nyheter

Välkommen Arwind, ny VD för techlove Dev! 🥳

Vi är stolta att meddela att Arwind Malhotra har utsetts till den nya VD:n för techlove Dev. Med sin breda erfarenhet och passion för teknik kommer Arwind att leda oss mot nya höjder.

Vanliga fällor i IT-projekt

När du tar dig an utmaningen att beställa ett IT-projekt, liknar det en färd genom en labyrint full av potentiella fallgropar. Varje beslut du fattar kan ha djupgående inverkan på projektets framgång. I denna guide vill jag dela med mig av insikter om hur du kan…

IT-Projektets Värld: En Beställares Guide till Framgång

I världen av IT-projektledning är beställarens roll inte bara att styra, utan också att inspirera och sammanföra alla de inblandade. Varje projekt inleds med att definiera dess syfte och mål…

" $heart = get_field('footer_logo', 7); ?>