fbpx

6 juni 2024

FrankenPHP i Laravel Octane lämnar beta

Nu erbjuder vi effektiv och modern utveckling med FrankenPHP i Laravel Octane


Laravel-teamet har nyligen släppt version 2.3.10 av Octane, vilket innebär att stödet för FrankenPHP nu är ute ur beta. FrankenPHP är en innovativ PHP-applikationsserver skriven i Golang, som erbjuder moderna HTTP-funktioner som early hints och olika kompressionsalternativ.


För företag innebär detta snabbare och mer effektiva webbapplikationer, vilket kan öka prestanda och användarupplevelse. Genom att använda Laravel Octane med FrankenPHP kan techlove hjälpa ditt företag att bygga robusta och snabba system, vilket i sin tur kan bidra till ökad tillväxt och konkurrenskraft.


Utforska hur techlove kan implementera dessa förbättringar i dina projekt! Kontakta oss.


👉 Läs mer här

Nyheter

PHP firar sin 29:e födelsedag: En milstolpe för webbutveckling

Fira PHP 29-årsdag och upptäck varför detta kraftfulla programmeringsspråk fortsätter att vara ett toppval för webbutveckling. Lär dig hur techlove använder PHP för att bygga robusta och skalbara lösningar för företag.

FrankenPHP i Laravel Octane lämnar beta

Nu erbjuder vi effektiv och modern utveckling med FrankenPHP i Laravel Octane Laravel-teamet har nyligen släppt version 2.3.10 av Octane, vilket innebär att stödet för FrankenPHP nu är ute ur […]

Frukostseminarium 19 juni

Varmt välkommen på vårt frukostseminarium den 19 juni kl 8:00-9:00, där vi lyfter problemet som många företag står inför: att avsaknaden av ett enhetligt system skapar sårbarhet och ineffektivitet i […]