fbpx
Header cover

Hyr en apputvecklare

Hyr en apputvecklare – från ax till limpa!

Vi kan hyra ut apputvecklare i form av konsulter, eller ta hand om hela ditt projekt från ax till limpa!

Apputveckling

Vi bygger din app. Techlove erbjuder både design och utveckling av webb- & native-appar som riktar sig till slutkonsumenter eller som interna styrfunktioner på företag. Vi utvecklar främst hybridappar och native appar utvecklade i React men även 100% native i Android och iOS.

Native

En native-app är en app som är utvecklad specifikt för iOS eller Android och har därmed också full tillgång till alla funktioner. 

Hybrid

En hybrid-app är en app som är utvecklad i ett språk, men som i slutändan genererar en app som fungerar på både iOS och Android. 

Utmaningar

Utmaningen när man bygger appar är ofta i de inledande stegen med design och planering. Appar kräver att man som uppdragsgivare har gjort sin läxa och har full koll på sin budget, affärsmodell och syfte med appen man vill bygga innan man tar projektet till produktion.

Techlove + långsiktighet

Techlove är en långsiktig partner som förverkligar era digitala projekt. Hör av er så berättar vi mer om vad vi kan göra för just er.  Nyheter

  Nyhetsbrev April 🌸

  Spana in vårt senaste nyhetsbrev med innehåll som vårt sprillans nya case med Post och Tele styrelsen (PTS) och en spännande artikel kring samtyckeshantering och integritet på webben. Vi passar […]

  Nytt case: Post och Tele styrelsen (PTS)

  Post och Telestyrelsen påbörjade en omfattande uppdatering av sin webbplats och målet var att skapa en modern och inkluderande webbplats som skulle tillgodose behoven hos både privatpersoner och yrkesverksamma inom telekombranschen.

  Samtyckeshantering och integritet på webben

  Du har säkert lagt märke till dem när du har surfat runt på nätet och kanske klickat bort dem utan att tänka så mycket på det. Men nu ska vi ta en närmare titt på cookie-bars och särskilt Consent Management Platforms (CMP)! 🕵️

  " $heart = get_field('footer_logo', 7); ?>