fbpx
Header cover

Hyr en apputvecklare

Hyr en apputvecklare – från ax till limpa!

Vi kan hyra ut apputvecklare i form av konsulter, eller ta hand om hela ditt projekt från ax till limpa!

Apputveckling

Vi bygger din app. Techlove erbjuder både design och utveckling av webb- & native-appar som riktar sig till slutkonsumenter eller som interna styrfunktioner på företag. Vi utvecklar främst hybridappar och native appar utvecklade i React men även 100% native i Android och iOS.

Native

En native-app är en app som är utvecklad specifikt för iOS eller Android och har därmed också full tillgång till alla funktioner. 

Hybrid

En hybrid-app är en app som är utvecklad i ett språk, men som i slutändan genererar en app som fungerar på både iOS och Android. 

Utmaningar

Utmaningen när man bygger appar är ofta i de inledande stegen med design och planering. Appar kräver att man som uppdragsgivare har gjort sin läxa och har full koll på sin budget, affärsmodell och syfte med appen man vill bygga innan man tar projektet till produktion.

Techlove + långsiktighet

Techlove är en långsiktig partner som förverkligar era digitala projekt. Hör av er så berättar vi mer om vad vi kan göra för just er.  Nyheter

  PHP firar sin 29:e födelsedag: En milstolpe för webbutveckling

  Fira PHP 29-årsdag och upptäck varför detta kraftfulla programmeringsspråk fortsätter att vara ett toppval för webbutveckling. Lär dig hur techlove använder PHP för att bygga robusta och skalbara lösningar för företag.

  FrankenPHP i Laravel Octane lämnar beta

  Nu erbjuder vi effektiv och modern utveckling med FrankenPHP i Laravel Octane Laravel-teamet har nyligen släppt version 2.3.10 av Octane, vilket innebär att stödet för FrankenPHP nu är ute ur […]

  Frukostseminarium 19 juni

  Varmt välkommen på vårt frukostseminarium den 19 juni kl 8:00-9:00, där vi lyfter problemet som många företag står inför: att avsaknaden av ett enhetligt system skapar sårbarhet och ineffektivitet i […]