fbpx

18 maj 2022

IT-Karriär skriver om techlove

Doldisbolaget ökar mer än 100 procent på tre månader – helt organiskt

IT-konsultbolaget techlove har på 3 månader ökat sin omsättning med mer än 100 procent – från 800 000 kronor i januari till 1 950 000 kronor i mars. Bland techloves kunder hittar man bland annat 1177 Vårdguiden, H&M, Tôteme, Candles Scandinavia, X Shore, Middagsfrid och Coop.

 — Det är otroligt kul att se svart på vitt hur bra utvecklingen har gått. Vår styrka ligger i våra anställda, vi har otroligt bra folk hos oss som i förlängningen levererar ute hos våra kunder. Att vi har en sådan bred kundbas gör också att vi kan locka till oss kompetent personal, eftersom vi kan matcha dem med roliga och givande uppdrag som passar varje separat individ, säger Love Sahlin, vd för techlove.

techlove grundades för två år sedan, mitt under brinnande pandemi, och all tillväxt har sedan starten skett helt organiskt. 2021 omsatte bolaget totalt 8 mkr, i år är målet att omsätta 16 mkr. Under det senaste året har man också vuxit med mer än 100 procent i antalet anställda, från sju personer i fjol till 15 anställda nu, och man rekryterar kontinuerligt fler medarbetare.

— Vi vill fortsätta växa organiskt, men pratar kontinuerligt med olika samarbetspartners om fördjupade samarbeten och hur vi tillsammans ska kunna växa snabbare. Under 2022 vill vi bli minst 20 anställda, något vi är säkra på att vi kommer uppnå. Vi vill vara en attraktiv leverantör av IT-konsulttjänster, men framför allt en attraktiv arbetsgivare eftersom det är våra anställda som gör bolaget framgångsrikt. Därför är vi till exempel helt transparenta med vilka löner vi betalar och vad vi tar betalt från kunder. Samtidigt låter vi personalen arbeta där de vill – hemifrån, på kontoret eller där de vill. Hittills har ingen sagt upp sig och vi har inte heller behövt säga upp någon, så det verkar vara ett framgångskoncept, säger Love Sahlin.

techlove är en IT-konsultfirma som grundades av Love Sahlin och Karl Eriksson våren 2020. De har i april 2022 14 anställda och bland deras kunder finner man bland annat 1177 Vårdguiden, H&M, Tôteme, Candles Scandinavia, X Shore, Middagsfrid och Coop, Fotografiska Muséet, iZettle, Arbetsförmedlingen och Telia.

Läs hela artikeln nedan:

https://it-karriar.se/okade-mer-an-100-procent-pa-tre-manader/

Nyheter

Nyhetsbrev April 🌸

Spana in vårt senaste nyhetsbrev med innehåll som vårt sprillans nya case med Post och Tele styrelsen (PTS) och en spännande artikel kring samtyckeshantering och integritet på webben. Vi passar […]

Nytt case: Post och Tele styrelsen (PTS)

Post och Telestyrelsen påbörjade en omfattande uppdatering av sin webbplats och målet var att skapa en modern och inkluderande webbplats som skulle tillgodose behoven hos både privatpersoner och yrkesverksamma inom telekombranschen.

Samtyckeshantering och integritet på webben

Du har säkert lagt märke till dem när du har surfat runt på nätet och kanske klickat bort dem utan att tänka så mycket på det. Men nu ska vi ta en närmare titt på cookie-bars och särskilt Consent Management Platforms (CMP)! 🕵️