fbpx

24 november 2023

Nytt case: Solid Engineer

Solid Engineer logga på berg

Nöjdare kunder åt Solid Engineer 🤩

Vi har hjälpt Solid Engineer med ett ansiktslyft genom ny intuitiv design till deras hemsida. Den nya designen tillåter snabbare, tydligare och mer inkluderande navigering, vilket har ökat både konvertering och nöjda kunder!

SolidEngineer erbjuder en imponerande bredd av produkter och tjänster bland annat simulering av värmesköldar, stresstester och avancerad 3D-utskrifter av föremål avsedda för rymden. För att möta deras behov och utmaningar har vi aktivt engagerat oss i att förbättra deras digitala närvaro och användarupplevelse.

Vi började med att ta fram en ny struktur för Solid Engineers webbplats med fokus på att skapa ett gränssnitt som inte bara var användarvänligt utan också hållbart. Detta har varit avgörande för att möta Solid Engineers målsättning, som är att både öka konverteringar och göra det enklare för deras besökare att snabbt hitta den information de behöver.

Det har varit en spännande utmaning att samarbeta med Solid Engineer och vara en del av deras resa mot en mer effektiv och användarvänlig digital plattform.

Vi har redan tagit de första stegen genom att skapa en ny förstasida och kommer att fortsätta att arbeta på flera delar av deras webbplats för att säkerställa att den bättre motsvarar Solid Engineers imponerande produktutbud och kundbehov.

Vårt mål är att leverera resultat som stärker deras position som ledande inom produktutveckling och samtidigt gör det lättare för deras besökare att navigera och interagera på deras webbplats. 💙

Vi har goda erfarenheter av utveckling och design för startups och tillväxtbolag.

Anlita techlove för att växla upp er digitala tillväxtresa.

Nyheter

Välkommen Arwind, ny VD för techlove Dev! 🥳

Vi är stolta att meddela att Arwind Malhotra har utsetts till den nya VD:n för techlove Dev. Med sin breda erfarenhet och passion för teknik kommer Arwind att leda oss mot nya höjder.

Vanliga fällor i IT-projekt

När du tar dig an utmaningen att beställa ett IT-projekt, liknar det en färd genom en labyrint full av potentiella fallgropar. Varje beslut du fattar kan ha djupgående inverkan på projektets framgång. I denna guide vill jag dela med mig av insikter om hur du kan…

IT-Projektets Värld: En Beställares Guide till Framgång

I världen av IT-projektledning är beställarens roll inte bara att styra, utan också att inspirera och sammanföra alla de inblandade. Varje projekt inleds med att definiera dess syfte och mål…

" $heart = get_field('footer_logo', 7); ?>