fbpx

1 augusti 2022

techlove <3 Pride

Äntligen är det Pride igen, som vi längtat! 🏳️‍🌈

Vi tror på allas lika värde och visar alltid vårt stöd för allas lika rättigheter. Delvis genom deltagande i prideparaden samt med en nolltolerans mot all sorts diskriminering. Genom att stärka HBTQIA+-communityn skapar vi en bättre framtid.

På techlove älskar vi förändring och motiveras av vårt gemensamma engagemang för en smartare och mer hållbar framtid. Vi arbetar för att bygga en inkluderande miljö där alla – oavsett bakgrund, könsidentitet, etnicitet, religion eller ålder – kan växa.

Kom och hylla kärleken tillsammans med oss! ❤️ #techlovefamiljen

foto på techlovefamiljen i pridefärger

Nyheter

Nyhetsbrev April 🌸

Spana in vårt senaste nyhetsbrev med innehåll som vårt sprillans nya case med Post och Tele styrelsen (PTS) och en spännande artikel kring samtyckeshantering och integritet på webben. Vi passar […]

Nytt case: Post och Tele styrelsen (PTS)

Post och Telestyrelsen påbörjade en omfattande uppdatering av sin webbplats och målet var att skapa en modern och inkluderande webbplats som skulle tillgodose behoven hos både privatpersoner och yrkesverksamma inom telekombranschen.

Samtyckeshantering och integritet på webben

Du har säkert lagt märke till dem när du har surfat runt på nätet och kanske klickat bort dem utan att tänka så mycket på det. Men nu ska vi ta en närmare titt på cookie-bars och särskilt Consent Management Platforms (CMP)! 🕵️

" $heart = get_field('footer_logo', 7); ?>