fbpx

1 augusti 2022

techlove <3 Pride

Äntligen är det Pride igen, som vi längtat! 🏳️‍🌈

Vi tror på allas lika värde och visar alltid vårt stöd för allas lika rättigheter. Delvis genom deltagande i prideparaden samt med en nolltolerans mot all sorts diskriminering. Genom att stärka HBTQIA+-communityn skapar vi en bättre framtid.

På techlove älskar vi förändring och motiveras av vårt gemensamma engagemang för en smartare och mer hållbar framtid. Vi arbetar för att bygga en inkluderande miljö där alla – oavsett bakgrund, könsidentitet, etnicitet, religion eller ålder – kan växa.

Kom och hylla kärleken tillsammans med oss! ❤️ #techlovefamiljen

foto på techlovefamiljen i pridefärger

Nyheter

PHP firar sin 29:e födelsedag: En milstolpe för webbutveckling

Fira PHP 29-årsdag och upptäck varför detta kraftfulla programmeringsspråk fortsätter att vara ett toppval för webbutveckling. Lär dig hur techlove använder PHP för att bygga robusta och skalbara lösningar för företag.

FrankenPHP i Laravel Octane lämnar beta

Nu erbjuder vi effektiv och modern utveckling med FrankenPHP i Laravel Octane Laravel-teamet har nyligen släppt version 2.3.10 av Octane, vilket innebär att stödet för FrankenPHP nu är ute ur […]

Frukostseminarium 19 juni

Varmt välkommen på vårt frukostseminarium den 19 juni kl 8:00-9:00, där vi lyfter problemet som många företag står inför: att avsaknaden av ett enhetligt system skapar sårbarhet och ineffektivitet i […]