fbpx

10 oktober 2022

techlove växer och öppnar sitt första dotterbolag

techlove växer och öppnar sitt första dotterbolag. Välkommen Tommie Lagerroos som delägare i techlove Dev.

 

TDev blir vår Tech Accelerator och vårt första större steg till att bygga ett långsiktigt ekosystem.
Vårt mål är att hjälpa tillväxtföretag att ligga i framkant digitalt.Teamet av erfarna utvecklare, designers och projektledare i TDev hjälper våra partners att navigera sig igenom och hålla sig aktuella i den digitala världen.

 

I TDev jobbar vi dels med traditionella företag som har kraften att flytta fram sina positioner digitalt och dels med snabbfotade startups som har en stark kassa. Företag som förstått fördelarna med att jobba med en techpartner istället för att lägga ett år på att försöka rekrytera ”rätt team”.


Vi har all den tekniska bakgrund som våra partners efterfrågar och teamet står alltid redo när behov uppstår. Läs artikeln från IT-Finans här!

Nyheter

Nyhetsbrev April 🌸

Spana in vårt senaste nyhetsbrev med innehåll som vårt sprillans nya case med Post och Tele styrelsen (PTS) och en spännande artikel kring samtyckeshantering och integritet på webben. Vi passar […]

Nytt case: Post och Tele styrelsen (PTS)

Post och Telestyrelsen påbörjade en omfattande uppdatering av sin webbplats och målet var att skapa en modern och inkluderande webbplats som skulle tillgodose behoven hos både privatpersoner och yrkesverksamma inom telekombranschen.

Samtyckeshantering och integritet på webben

Du har säkert lagt märke till dem när du har surfat runt på nätet och kanske klickat bort dem utan att tänka så mycket på det. Men nu ska vi ta en närmare titt på cookie-bars och särskilt Consent Management Platforms (CMP)! 🕵️