fbpx

10 oktober 2022

techlove växer och öppnar sitt första dotterbolag

techlove växer och öppnar sitt första dotterbolag. Välkommen Tommie Lagerroos som delägare i techlove Dev.

 

TDev blir vår Tech Accelerator och vårt första större steg till att bygga ett långsiktigt ekosystem.
Vårt mål är att hjälpa tillväxtföretag att ligga i framkant digitalt.Teamet av erfarna utvecklare, designers och projektledare i TDev hjälper våra partners att navigera sig igenom och hålla sig aktuella i den digitala världen.

 

I TDev jobbar vi dels med traditionella företag som har kraften att flytta fram sina positioner digitalt och dels med snabbfotade startups som har en stark kassa. Företag som förstått fördelarna med att jobba med en techpartner istället för att lägga ett år på att försöka rekrytera ”rätt team”.


Vi har all den tekniska bakgrund som våra partners efterfrågar och teamet står alltid redo när behov uppstår. Läs artikeln från IT-Finans här!

Nyheter

Solid Engineer logga på berg
Nytt case: Solid Engineer

Vi har hjälpt Solid Engineer med ett ansiktslyft genom ny intuitiv design till deras hemsida. Den nya designen tillåter snabbare, tydligare och mer inkluderande navigering, vilket har ökat både konvertering och nöjda kunder!

Visselblåsarlagen

Från och med den 17 december 2023 ska mindre och medelstora företag ha en visselblåsarfunktion på plats. För att få en överblick kring vad man som företag behöver göra så delar vi med oss några av de centrala punkterna i visselblåsarlagen.

Doftljus med katt på
Happy Halloween!

Äntligen är det halloween på techlove! Vi har karvat pumpor, klätt ut oss och tänt kusliga ljus. Fira med oss och se om du kan knäcka våra rysliga gåtor!