fbpx
Header cover

Webbapp

Apputveckling / Webbapp – från ax till limpa!

Apputveckling

Vi bygger din app. Techlove erbjuder både design och utveckling av webb- & native-appar som riktar sig till slutkonsumenter eller som interna styrfunktioner på företag. Vi utvecklar främst hybridappar och native appar utvecklade i React men även 100% native i Android och iOS.

Webbapp

En webbapp är en responsiv hemsida som användaren kommer åt via sin webbläsare. En webbapp fungerar på både iOS och Android-enheter. Du behöver alltså inte ladda ned någon app. Dock behöver du tillgång till internet.

Native

En native-app är en app som är utvecklad specifikt för iOS eller Android och har därmed också full tillgång till alla funktioner. 

Hybrid

En hybrid-app är en app som är utvecklad i ett språk, men som i slutändan genererar en app som fungerar på både iOS och Android. 

Utmaningar

Utmaningen när man bygger appar är ofta i de inledande stegen med design och planering. Appar kräver att man som uppdragsgivare har gjort sin läxa och har full koll på sin budget, affärsmodell och syfte med appen man vill bygga innan man tar projektet till produktion.

Techlove + långsiktighet

Techlove är en långsiktig partner som förverkligar era digitala projekt. Hör av er så berättar vi mer om vad vi kan göra för just er.  Nyheter

  Välkommen Arwind, ny VD för techlove Dev! 🥳

  Vi är stolta att meddela att Arwind Malhotra har utsetts till den nya VD:n för techlove Dev. Med sin breda erfarenhet och passion för teknik kommer Arwind att leda oss mot nya höjder.

  Vanliga fällor i IT-projekt

  När du tar dig an utmaningen att beställa ett IT-projekt, liknar det en färd genom en labyrint full av potentiella fallgropar. Varje beslut du fattar kan ha djupgående inverkan på projektets framgång. I denna guide vill jag dela med mig av insikter om hur du kan…

  IT-Projektets Värld: En Beställares Guide till Framgång

  I världen av IT-projektledning är beställarens roll inte bara att styra, utan också att inspirera och sammanföra alla de inblandade. Varje projekt inleds med att definiera dess syfte och mål…

  " $heart = get_field('footer_logo', 7); ?>