fbpx
Header cover

IT Arkitekter

IT-Arkitekter – En arkitekt i den digitala världen

IT-arkitekt

Techloves IT Arkitekter har gedigen erfarenhet av olika miljöer och system.
Våra IT-arkitekter planerar och lägger upp strategier för kundens behov beroende på vilka IT-systemen som ska struktureras och byggas. Vårt nätverk består av olika IT-arkitekter med lång erfarenhet.

En IT-arkitekt är precis som en vanlig arkitekt, som ritar upp ritningar av byggnader och andra strukturer. En IT-arkitekt gör precis samma sak men arbetar med i den digitala världen. 

Techlove + långsiktighet

Techlove är en långsiktig partner som förverkligar era digitala projekt. Hör av er så berättar vi mer om vad vi kan göra för just er.

   Nyheter

  Nyhetsbrev April 🌸

  Spana in vårt senaste nyhetsbrev med innehåll som vårt sprillans nya case med Post och Tele styrelsen (PTS) och en spännande artikel kring samtyckeshantering och integritet på webben. Vi passar […]

  Nytt case: Post och Tele styrelsen (PTS)

  Post och Telestyrelsen påbörjade en omfattande uppdatering av sin webbplats och målet var att skapa en modern och inkluderande webbplats som skulle tillgodose behoven hos både privatpersoner och yrkesverksamma inom telekombranschen.

  Samtyckeshantering och integritet på webben

  Du har säkert lagt märke till dem när du har surfat runt på nätet och kanske klickat bort dem utan att tänka så mycket på det. Men nu ska vi ta en närmare titt på cookie-bars och särskilt Consent Management Platforms (CMP)! 🕵️

  " $heart = get_field('footer_logo', 7); ?>